Кабачкові млинчики

Кабачкові млинчики

Літо радує нас овочами і фруктами. Кабачки  на ринках та у супремаркетах вже свої, вітчизняні. Отож, можна порадувати близьких смачними та корисними млинчиками.

Інгредієнти:

Кабачок – 1 шт.

Яйця – 1 шт.

Молоко 1% – 1 ст.

Борошно цільнозернове – 2/3 ст

Сіль, перець – за смаком

Для начинки:

Натуральний йогурт – 4 ст. л

Часник – 9 г

Зелень – за смаком.

Кабачок вимити, очистити і натерти на дрібній тертці. Додати яйце, сіль і перець, перемішати. Влити молоко, перемішати. Поступово всипати борошно. Має вийти негусте тісто для млинців. Якщо тісто вийде дуже густим, млинці будуть товстими і зламаються при згортанні. Смажити кабачкові млинчики на розігрітій сковороді з додаванням невеликої кількості олії на середньому вогні. Обсмажувати з обох боків до золотистого кольору. Для начинки змішати йогурт, дрібно нарізаний кріп і пропущений через прес часник. Змастити млинці тонким шаром начинки і згорнути. Смачні та ароматні кабачкові млинчики готові.

Топ-5 кращих соусів: замість майонезу

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Перейти до панелі інструментів